jjjj

jjjj

lördag 18 augusti 2012

Skrivkramp?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i bloggen just nu. Det finns så många viktiga saker att ta upp, men jag känner mig lite ...off, eller vad man ska säga. Kanske botas skrivkramp genom att man bara börjar skriva om något. Jag har hört att en del konstnärer får problem med att börja måla på de vita dukarna, men att det blir bättre efter att de dragit det första penselstrecket. Sedan får de inspiration igen.

Hm, konst... Jag vet inte mycket om det. Länge trodde jag att det handlade om vilka tavlor som man tyckte var vackra eller möjligtvis intressanta/hade ett budskap. Sedan började jag förstå att dagens konstnärer ägnar sig åt helt andra saker. Som att baka skrikande tårtor, få sig själva inlagda på psyket, köpa prostituerade och filma det, dansa framför djur eller spraya ned en tunnelbanevagn. Jag kallar inte sådant konst, utan idioti. Självklart förstår jag att inte alla konstnärer sysslar med liknande saker, men för min del får jag en avsmak för hela konstvärlden när det är de "konstiga" som får all uppmärksamhet och folk försvarar dem. Inte min smak helt enkelt.

Ville mest bara skriva något, för att meddela att bloggen fortfarande lever.


2 kommentarer:

 1. Sånt händer.
  Du kommer igång!

  Skriv direkt vad du tänker och glöm för alla del inte att länka till media så det inte bara är könstraditionalisernas/mansbloggarna som hörs.

  Ser fram emot dina inlägg.
  Du är väl bra på att animera kanske...

  SvaraRadera
 2. Ja jag kommer nog igång, måste bara samla lite nya krafter. :)

  Jag glömmer ibland att länka, ska nog tänka lite extra på twingly ifortsättningen. Fler än en grupp måste få komma till tals!

  SvaraRadera