jjjj

jjjj

torsdag 28 februari 2013

Idag har jag läst...

Om otrohetskontroll i Dagens juridik

Om krav på samtycke till sex i Aftonbladet

Om att kvinnors kroppar inte är några handelsvaror i SvD

2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren som har postats i DJ är ju fullkomligt oslagbar, moaahaa!

  Falk ons, 2013-02-27 16:37


  "Varför slänga in pinsamma pk-ord som "hen"? Det finns redan tre bra ord att använda: han, hon, och den. Vad är det som inte är tillräckligt?

  I ärlighetens namn tycker jag att det är roligt att någon kommer på tanken att försöka jämställa män och kvinnor så mycket att de hittar på saker som i denna artikel. Jag skulle gärna vilja se en kvinna urinera på sin stackars lilla man. Har det någonsin hänt? Det torde vara ett mycket unikt tillfälle där en rysk 150-kilos alfa-babushka fått för sig att hon ska ha all makt i förhållandet med sin undergivna man som sedan tyckt att det blev för mycket ansiktssittning.

  Har du inget att göra, kvinna? Jag ser mycket framgångsrika kvinnor som hittat sin plats i samhället utan att behöva skämmas, och jag beundrar dem. De är starka och lika mycket värda som alla män. Men de är KVINNOR.
  De är annorlunda och har andra kvalitéer.

  Men den knepiga grupp som står bakom såna här konstiga debatter vet jag inte vilka de är. Män som inte blivit män men väl stora? Kvinnor som fått för sig att de är sämre för att de är kvinnor? Kanske är det männens fel, och jag hoppas i så fall att de kan ändra på sig. Alla pappor: Uppfostra era söner till att älska kvinnor och att aldrig döma dem. Låt dem kunna vara kvinnor och vara som de är: kvinnliga, sexiga, ologiska, väldoftande och smarta. Då kanske kvinnorna kan vara sig själva helt, utan att hitta på att de är mindre värda. Då kanske vi slipper "hen" om kvinnorna uppfattar att de är mindre värda. Då kan de som annars skulle blivit offer för denna socialt skeva grupp passa in. Höga klackar och läppstift: ok. Gay: ok. Pojkflickor: ok. Tjejpojkar: ok. Ni vet väl vad ni är? Sluta vara så förbannat osäkra!"

  SvaraRadera
  Svar

  1. Ja, kommentarersfälten är som vanligt fyllda med diverse tokigheter. =)

   Radera