jjjj

jjjj

söndag 21 juli 2013

Sommaren är kort...

När jag var liten brukade min mamma på midsommar alltid retsamt säga att "nu är det höst igen då" för att poängtera att vi var på väg mot mörkare tider. Jag blev alltid lika frustrerad eftersom det kändes som att sommaren höll på att ta slut innan den ens hade börjat. Till viss del känner jag så fortfarande - delvis för att jag alltid lyckas pricka in regn på min semester - men jag har också lärt mig att uppskatta det lilla och att ta tillvara på den tid jag har. Den här sommaren har jag gått mycket i skogen och hittat (och såklart ätit) vilda hallon, blåbär och smultron. Det kallar jag lyx! Jag älskar naturen på sommaren; skogar, ängar, sjöar, hav och stränder. Och ljudet av fiskmåsar. :) 

2 kommentarer:

 1. Känner igen det där. Pappa brukar alltid säga runt midsommar "nu går vi mot mörkare tider igen". Då tycker jag att sommaren bara har börjat men sen inser man ju hur snabbt den tar slut.

  Jag älskar också ljudet av fiskmåsar:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ljudet av fiskmåsar representerar på något sätt sommaren vid havet. Jag bryr mig inte om de räknas som äckliga djur, jag tycker om dem för de får mig att tänka på fina platser. :)

   Radera