jjjj

jjjj

måndag 12 mars 2012

Om armhålan

Jag vet att "alla" redan skrivit om det, men jag kan bara inte låta bli att också göra det. För mänskligheten är ju alldeles, alldeles underbar. Läs mitt tidigare inlägg Perspektiv. Tänk på att vi befinner oss på en miniplanet som snurrar runt en ministjärna i ett gigantiskt Universum. Ingen fattar vad vi egentligen gör här och alla är mer eller mindre konstant förvirrade. Vad är meningen med livet, liksom. På den här pyttelilla planeten har man delat upp ytan i olika områden som man kallar för länder. I ett av de här länderna, som man döpt till Sverige, har det spridit sig en debatt om en av de små, små människornas ...armhåla. Folk blir arga på armhålan och människan som armhålan tillhör. För armhålan ser inte rätt ut. Den måste ändra utseende, men människan (som armhålan tillhör) vägrar. Människan vill inte. De andra människorna vill bestämma hur armhålan ska se ut och blir nu arga och upprörda. Alla vill säga sin åsikt om armhålan. Armhålan är jätteintressant.

Jag förstår att det här har varit traumatiskt för många. Ni har mitt fulla stöd. Här satt ni liksom och kollade på TV och det var årets näst viktigaste program för vissa. Och då, plötsligt hände det som bara inte får hända en sådan kväll!!! En sådan där fruktansvärd feminist flashade förbi i rutan. En orakad (= äcklig) kvinna. Hur hade de bara mage att filma henne? Tänker de inte på alla barn som sitter och kollar? Hur mår de nu? Och hur ska vi gå vidare efter det här? Har någon tänkt på att starta en krisgrupp? Öppnat en jourtelefon? Borde vi stämma SVT för att de inte varnade för känsligt innehåll innan programmet startade? NÅGON, GÖR NÅGONTING! SKYDDA OSS FRÅN ARMHÅLAN!!!!

2 kommentarer:

 1. Haha.
  Armhålorna, de håriga, anfaller...

  Är ute och diskuterar detta på nätet och män kommer då snabbt in på hur svarta, vita, gula, osv kvinnor ska se ut med olika behåring här och var. Manliga preferenser hit och dit.
  Man blir alldeles häpen.
  Invänder man blir man snabbt rabiatfeminist...som vanligt.

  Kvinnors behåring är tydligen något som sysselsätter framför allt unga män mycket.
  Man tror knappt det är sant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan göra en skräckfilm om det. "Beware of the armpit" eller något liknande. Sedan kan vi göra "The return of the armpit"

   Jag sitter också och läser vad folk har skrivit om det, men har inte orkat ge mig in i någon debatt. Ja, man blir häpen över att killar/män tror att deras åsikter och kvinnors kroppsdelar är speciellt viktiga och måste basuneras ut över hela internet. Klart man är rabiatfeminist om man tycker att det är sjukt att en armhåla ska behöva debatteras. :)

   Radera