jjjj

jjjj

tisdag 12 juni 2012

RIP Juni


Fölet Juni hann bara leva i sex dagar innan Människan slog till. Människan (eller ska jag säga Monstret?) våldtog henne, skar upp hennes mage och slet ut hennes tarmar för att sedan lämna henne död i hagen där hennes mamma också stod. När jag hörde det här på radion tidigare idag kände jag en stor sorg. Ännu ett liv har gått till spillo för en människas grymma hand. En människa har återigen tagit sig rätten att våldta och plåga ihjäl ett litet försvarslöst djur.

Fy fan för er som gör sådant här!!! Gå och slit ut era egna tarmar istället era äckel!!!

Ursäkta språket, men det får vara nog nu. Svenska politiker har inte ens vett att kriminalisera våldtäkt mot djur. Enbart några få politiker, främst kanske Gustav Fridolin, driver aktivt frågan om att djuren ska slippa utsättas för mäns... jag menar människans ohämmade sexualitet. När Miljöpartiet har lagt upp detta som motion kan det låta så här:

"Det här som vi diskuterar handlar om att man i realiteten misshandlar djur och de far illa och det finns det redan lagar emot." - Tobias Krantz, FP

"Jag är inte expert på hur djurskyddslagstiftningen ser ut men om det är så att tillsynen måste förbättras måste vi titta på det. Men jag vill varna för en övertro på nya lagar." Tobias Krantz, FP

"Att förbjuda en sexuell läggning på det sättet vill jag inte göra. Det är inte förbjudet att ha den läggningen" Anders Bengtson, S

"Tidelag, däremot, är inte (längre) förbjudet. Och varför skulle det vara det? Om djuret skadas så är det kriminellt – om det inte skadas är det inte kriminellt. En kriminalisering av tidelag är svårt att förstå som något annat än enmorallagstifning" Mårten Schultz, juristbloggare

Ursäkterna till varför vi inte skulle skydda de svagaste är många. Det är en "morallag", och vi ska förstå att moral är något dåligt som bara hysteriska och kontrollerande människor är begåvade med. Det blir för krångligt och kan inte bevisas om vi skapar en sådan lag, vilket vi ska förstå är onödigt och slösar resurser. Allt och alla som inte säger nej till sex kan och ska bli våldtagna. Man får inte "förbjuda folks läggning", alltså  vi får inte förbjuda människor att ha sex när de känner för det och med vad eller vem de än känner för att ha sex med. Så tycker uppenbarligen de flesta politikerna eftersom de röstar ned förslaget. Usch. 

----

Juni fick aldrig lära sig tölta... 
RIP 6 kommentarer:

 1. Det synes som om många män lider av både sexuella och psykiska störningar? Är det mänskligt att bete sig på detta sätt mot andra varelser på jorden? Kvinnor, barn och djur? Nej.

  SvaraRadera
 2. Det verkar inte bättre. Jag vet inte om man ska kalla det mänskligt eller monstruöst. Är det kanske samma sak i slutändan...?

  SvaraRadera
 3. Vad är detta?
  Är mäns sjuka behov det som ska styra vårt samhälle?
  Ska kvinnor, barn och djur betala priset för den?
  Är DET moraliskt försvarsbart?

  Och vad är det för fel på Martin Schultz?
  Jag blir upprörd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att väldigt många anser att mäns sexualitet ska styra samhället. De kanske inte säger det rätt ut, eller ens har formulerat det så för sig själva, men de agerar som om de tänker så. Alla dessa ursäkter för att inte kriminalisera tidelag eller tecknad barnporrr, ursäkter som hittas på för att förklara våldtäkter, allt utgår från sexuella behov.

   Han kanske "gillar" djur - vad vet jag?

   Radera
 4. Vill tillägg detta, Är det därför alla allmänna gårdar som 4H och liknande nästan bara har vallacker?
  Ska man inte kunna ha ston och honföl ute längre i hagarna.

  Mangadebatten och det här motståndet mot att förbjuda tidelag - det hänger ihop!
  Vi måste ut IRL.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att en del föredrar vallacker eftersom de ibland anses ha ett jämnare humör än ston och hingstar.

   Det är helt sjukt om man inte ens ska kunna ställa ut sina hästar i hagen utan att de blir våldtagna och mördade.

   Radera